De Beeldenstorm
Galerie en Beeldentuin
Landgoed Maple Farm

Hedendaagse realistische top kunst in een ruime, groene ambiance.
Brede presentatie werk van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars.
Accent op figuratieve en realistische kunst.

Martin Hogeweg
Toecadet
Beeld in brons

Lieven d’Haese
No King
Beeld in brons

Wim Bals
The great adventure
Olie op paneel

Beelden en moderne kunst
Roosendaalsebaan 4
4744SM Bosscherhoofd
0165340333
www.nvdbs.nl

Galerie First Class Art

De galerie, die zich vooral richt op promotie en verkoop van Georgische kunst, is op deze editie van  ”Het Kunst en Antiekevenement” in Slot Zeist opnieuw aanwezig. Een selectie uit onze collectie olieverfschilderijen word gepresenteerd in combinatie met de bronzen beelden van Galerie de Beeldenstorm.

Merab Gagiladze – Ready to fly

Diverse werken van de Georgische olieverfkunstenaar Merab Gagiladze zullen worden getoond, waaronder enkele nieuwe werken. Het werk van Gagiladze is het beste te typeren als een moderne sprookjeswereld, waarin slechts plaats is voor romantiek en liefde. De voorstellingen zijn universeel, kunnen in het verleden zijn maar zich ook afspelen in het heden, waarbij de symboliek prachtig tot uiting komt. Ook zeer fraai zijn de surrealistische objecten, die hij in zijn composities verwerkt. Zijn kleurgebruik is zeer verrassend en niet zelden is het kleurpalet verbazingwekkend en uitdagend. Werken van deze kunstenaar zijn internationaal gewild, maar ook in Nederland, gezien de grote groep liefhebbers en kopers. De kunstenaar, die op doorreis naar Amerika, in deze periode in Nederland is, zal tevens aanwezig zijn op de fair.

Zura Kalanda – Astract red

Daarnaast worden er werken gepresenteerd van de tevens in Georgië geboren kunstenaars Zura Kalanda en Alexey Kvaratskheliya.

Galerie First Class Art
Torenstraat 45
3281 XN Numansdorp
tel 0186 657000 / 06 53187360
www.firstclassart.nl