Sedert 1978
Gespecialiseerd in Antieke klokken en Barometers
Midden in het eeuwenoude centrum van het stadje Vianen staat een mooi gerestaureerd rijksmonument waarin de liefde voor antieke uurwerken voelbaar is. Achter de hoge ramen met de mooie binnenluiken zijn tientallen bijzondere klokken in diverse soorten en maten te zien. “Welkom bij “Huize L’ Art de Temps” van A. Gijsbers Antiquair en klokken restaurator !”

Sinds 1978 zijn Ben Gijsbers en zijn Franse vrouw Sylvie vol passie actief met het speuren naar antieke klokken en barometers door heel Europa, in het bijzonder Frankrijk. Hierbij wordt zeer gelet op kwaliteit, authenticiteit, zeldzaamheid en technisch vernuft. Van een statige XVlllde eeuws Amsterdams staandhorloge tot een fraaie reisklok met kalenderwerk, of van een sierlijke Louis Seize pendule tot een wetenschappelijke barometer, alle stijlperiodes en genres worden in de collectie vertegenwoordigd.

De cliëntenkring van Ben Gijsbers is zeer verschillend qua leeftijd en smaakprofiel. Cliënten met authentieke huizen die om een klassiek pronkstuk vragen, maar ook moderne interieurs en bedrijven worden voorzien van een spectaculaire klok. Natuurlijk weet de collectioneur en liefhebber, op zoek naar die “ene parel” de collectie van Ben Gijsbers te vinden.

Zo een uniek werk en fraai object koopt men niet zomaar: Hij moet het zien, horen en beleven. Het blijft een bijzonder aanschaf waarvan hij jaren zal genieten. Er wordt in alle rust veel tijd besteed aan de historische toelichting en technisch uitleg in de zoektocht naar de juiste klok. Vervolgens worden alle objecten met 5 jaar garantie geleverd en zorgvuldig geïnstalleerd.

De centrale ligging van de zaak in Vianen, bereikbaar via de A2 en A27, en de toegankelijkheid van de binnenstad, waar U gratis kunt parkeren, zorgen ervoor dat een bezoek aan” Huize L’ Art Du Temps” als bijzonder prettig wordt ervaren.

Contactgegevens :
Voorstraat 58

4132 AS Vianen (Ut)
Nederland

Telefoon: 00.31.347.376488
Mobiel: 00.31.621.410.618
Email: agijsbersantique@casema.nl
Afspraak vriendelijk aanbevolen