De Beeldenstorm
Galerie en Beeldentuin
Landgoed Maple Farm

Hedendaagse realistische top kunst in een ruime, groene ambiance.
Brede presentatie werk van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars.
Accent op figuratieve en realistische kunst.

Martin Hogeweg
Toecadet
Beeld in brons

Lieven d’Haese
No King
Beeld in brons

Wim Bals
The great adventure
Olie op paneel

Beelden en moderne kunst
Roosendaalsebaan 4
4744SM Bosscherhoofd
0165340333
www.nvdbs.nl

Galerie First Class Art

De galerie, die zich vooral richt op promotie en verkoop van voornamelijk Georgische kunst, is op deze Pinkstereditie van  ”Het Kunst en Antiekevenement” in Slot Zeist opnieuw aanwezig. Wij presenteren een selectie olieverfschilderijen van Merab Gagiladze, David Popiashvili, Zura Kalanda en Sergey Merenkow.

Zoals vorige edities wordt de collectie gepresenteerd in combinatie met de bronzen beelden collectie van Galerie de Beeldenstorm.

Tevens zullen de unieke handgemaakte keramieksculpturen van de Nederlandse kunstenares Marga Boogaard voor het eerst op de beurs in Zeist worden gepresenteerd. Deze bestaan vaak uit abstracte en geometrische vormen. De bij voorkeur complexe composities worden uit strengen klei, zorgvuldig laag voor laag opgebouwd. Na de eerste ovencyclus wordt er porseleinslib als afwerking opgespoten, waarna het opnieuw in de oven wordt gebakken.

In 2015 won zij de keramiekprijs Noord-Nederland op de keramiek-markt in Dwingelo. Haar werk is in binnen – en buitenland te zien.

Galerie First Class Art
Torenstraat 45
3281 XN Numansdorp
tel 0186 657000 / 06 53187360
www.firstclassart.nl