Beste bezoekers,

De voorbereidingen voor ons kerst evenement zijn in volle gang. Inmiddels zijn alle deelnemers bekend en staan op de website vermeld. Wij gaan slot Zeist omtoveren tot een locatie waar een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst te zien zal zijn tussen kerst en oud en nieuw. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat er iedere keer andere disciplines te zien zijn om het aantrekkelijk te maken voor u en daar zijn we deze keer wederom in geslaagd.

Slot Zeist is in de zeventiende eeuw gebouwd onder leiding van Jacobus Roman die tevens de architect was van paleis het Loo .Het interieur is voornamelijk ontworpen door Hugo Daniël Marot en zijn muur en plafondschilderingen zijn grotendeels bewaard gebleven. Rondom het Slot bevind zich het Engelse landschapspark en het broeder- en zusterplein. Dit gecombineerd met de mogelijkheid om onze schitterende beurs te kunnen bewonderen is een extra motivatie om Slot Zeist te bezoeken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen van 26 t/m 29 December.

Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur

Toegangsprijs 10 euro p.p.