A. Gijsbers Antique is gespecialiseerd in Antieke klokken en Barometers. Sinds 1978 zijn Ben Gijsbers en zijn Franse vrouw Sylvie vol passie actief met het speuren naar antieke klokken en barometers door heel Europa, in het bijzonder Frankrijk. Hierbij wordt zeer gelet op kwaliteit, authenticiteit, zeldzaamheid en technisch vernuft. Van een statige XVlllde eeuws Amsterdams staandhorloge tot een fraaie reisklok met kalenderwerk, of van een sierlijke Louis Seize pendule tot een wetenschappelijke barometer, alle stijlperiodes en genres worden in de collectie vertegenwoordigd.

De cliëntenkring van Ben Gijsbers is zeer verschillend qua leeftijd en smaakprofiel. Cliënten met authentieke huizen die om een klassiek pronkstuk vragen, maar ook moderne interieurs en bedrijven worden voorzien van een spectaculaire klok. Natuurlijk weet de collectioneur en liefhebber, op zoek naar die “ene parel” de collectie van Ben Gijsbers te vinden.

Zo een uniek werk en fraai object koopt men niet zomaar: Hij moet het zien, horen en beleven. Het blijft een bijzonder aanschaf waarvan hij jaren zal genieten. Er wordt in alle rust veel tijd besteed aan de historische toelichting en technisch uitleg in de zoektocht naar de juiste klok. Vervolgens worden alle objecten met 5 jaar garantie geleverd en zorgvuldig geïnstalleerd.

Op ons pinksterevenement kunt u kennis maken met dit unieke bedrijf.